måndag 12 september 2016

Åda Golf & Country Club

Åda Golf & Country Club   hade en stor parkering med elstolpar för husbilar/husvagnar i ena hörnet, plant och bra men väldigt tråkig plats.

Klubbhuset var jättefint men de hade lite sämre öppettider än de andra två klubbarna. Toa och dusch kl  8-20 (må-ons) kl 7,30-22 (to-lö). Toaletterna var jättefina och det fanns bastu, däremot såg jag inga lånehanddukar. Men då vi skulle bege oss hemåt så provade jag inget av detta.

Vi hade läst att Åda golfkrog var utsedd till en av de bättre golfkrogarna och passade på att äta där på kvällen. Men måste säga att det var överreklamerat. Jag tog fisk som var jättegod och maken tog deras högrevsburgare som inte var något speciellt. De frågade inte heller hur han ville ha den vilket jag tycker hör till och  det resulterade i en välstekt och torr hamburgare. Vi fick själva säga till att vi ville ha efterrätt, det var inget de frågade om och det kom heller ingen fråga om vi ville ha avec till kaffet. Så det sket vi i och tog i bilen när vi kom tillbaka.

Dagen efter var det tävlingar på morgonen så vi kom ut först vid 10-snåret. Banan var fin och rolig men det tog lite tid eftersom vi hade de sista tävlande framför oss vilket innebar att det var lite mer letande efter bollar...

När vi kom tillbaka åt vi restaurangens lunchbuffe. Den var jättebra och det fanns dessutom kvar trots att vi kom en timme efter lunchtid. Det ger stort plus och vägde upp lite av besvikelsen kvällen innan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar