torsdag 15 september 2016

Jönåkers GKEfter Maurtizbergs GK begav vi oss till Jönåkers GK, vi kom fram precis innan de stängde. De hade plats för ett 10-tal bilar uppe vid kiosken och 9:ans hål. Där fanns det el, toaletter och soptunnor.
HusbilsparkeringenJättemysigt att sitta vid bilen i kvällssolen och grilla och titta ut över första halvan av banan -bilden är från dagen efter när det var lite mulet.

Kvälssutsikten


Morgonen efter åt vi frukost och gick ut en tidig runda. Vädret var mulet och grått men inget regn och det var varmt och skönt. Återigen en bra dag för golf med andra ord. Banan var ok – mycket långhål kändes det som. Att det inte gick så bra för mig kanske drar ner mitt omdöme lite - jag spelade uruselt


Driving rangen hade kortautomat till bollarna men jag måste säga att mattorna hade sett sina bästa dagar. Kiosken var bra och man kunde betala med swish. Enda nackdelen var att korven knappt var klar, det krävs lite passning och planering för en korvgrillare. Jag hade nog föredragit kokkorv som kan stå till sig lite utan att det gör något.Toalett och på framsidan kiosken


Nere i klubbhuset fanns en välsorterad shop, dusch, toalett och omklädningsrum. Duscharna var sunkiga men omklädningsrum och toaletter helt ok.2 kommentarer:

  1. Nu är husbilssäsongen över även för oss. Gott Nytt År!

    SvaraRadera
  2. Nu är husbilssäsongen över även för oss. Gott Nytt År!

    SvaraRadera