onsdag 25 juli 2018

Hooks herrgård



Oinbjuden frukostgäst


Vaknade som vanligt tidigt och passade på att ta en dusch, sen satte jag mig i solen och läste. Vid 8,30 kom svägerskan med värsta hotellfrukosten.


Här bredvid ser ni en som ville äta frukost med oss





Vid lunch rullade vi iväg mot Ica Maxi där vi bunkrade upp. Efter det begav vi oss mot Bengt i Örkelljunga där planen var att köpa sugproppsfästen till markisen. De var tyvärr slut så tji fick vi.



Tiden har en förmåga att rusa iväg så vi hinner inte så långt idag. Strax innan Jönköping svänger vi av mot Hooks herrgård. De har ställplats där man får stå i skogsbrynet och el ingår.  Jag vet inte om det blev något missförstånd  men vi behövde inte betala något sa de. Dusch och toalett finns i klubbhuset men vi gick ner till sjön och badade. En skogsjö med brunt vatten och näckrosor.

A la carte restaurangen var stängd men receptionisten satt att man kunde beställa mat via bistron. När vi tog ett glas i golfrestaurangen och vi frågade om bistron sa hon att det var där. Vilket det inte var så där blev det lite fel.  Eftersom de stängde redan kl 19 åt vi  middag i bilen sen gick vi upp till hotellet och där fanns både bar och bistro. Vi tog ett glas champagne och pratade med den jättetrevliga bartendern. Vi kom in på ämnet gin och smakade några goda sorter, när vi drog oss tillbaka fick med oss en stor skål med jordnötter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar