torsdag 6 juni 2019

Nationaldag på Tortuna GK

Den här helgen hade vi bestämt oss för att åka norr om sjöarna. Valet stod mellan Örebro och Västerås och lata som vi är tog vi den som låg närmast.

Jag googlade lite i bilen och vi bestämde oss för att testa Skerike GK. När vi kom fram visade det sig att det som vanligt är svårt att vara spontan numera - det var fullbokat.


Ställplatsen på Tortuna GK


Vi for vidare till Tortuna GK, där fanns det gott om plats. Skulle det bli fullt på de asfalterade platserna får man stå på gräset.

När vi kom var det Flaggtävling dagen till ära. Vi satte oss i solen och tog en lunch i väntan på att receptionen skulle öppna. Menyn lät inte så kul men maten var kanongod




Rangen i kvällssol


Frampå eftermiddagen kom min syster med familj. Deras son har börjat spela golf och han visade stolt upp sin samling av upphittade golfbollar som han och tränaren hittat.





Vi slog lite på rangen innan vi grillade (så nu kommer nog de vuxna i familjen också att börja spela). Det var varmt och skönt vilket var tur eftersom jag glömt mjukisbyxor hemma, så vi satt ute långt in på kvällen utan att frysa.









100kr/natt inklusive el. Servicehuset är öppet 6-22 men man får nyckel och kod så att man kan använda det dygnet runt. Toan var hel ok och duschen var nyrenoverad och jättefin.

Totuna GK
Nicktuna
725 96 Västerås

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar