söndag 21 juli 2019

Gästhamnen i Råå




Idag har det varit skitväder hela långa dagen, blåsigt och regnigt. Några lämnade idag så vi bytte plats och står nu mot båtkanalen


I morse trotsade jag vädret och promenerade till Ica Maxi, det ligger bara 10 min härifrån. Handlade lite "gofrukost".

På förmiddagen slappade vi och sen kom svägerskan och vi tog en tur mot Kullen. 







Hade tänkt åka förbi en gårdsbutik men det är ju söndag så den var stängd. Istället åkte vi till saluhallen i Höganäs och handlade Ibericogris till middag. Vi hade egentligen tänkt att äta hamburgare på Garage men det var knökfullt. Det visade sig att det var någon mässa lite längre bort som gjorde att det var fullt med folk och bilar i hela området.


Dörrvakten på Garage sa att de hade en food truck vid mässan och att vi kunde handla deras hamburgare där istället. Men se det kunde man inte, för man var tvungen att lösa inträde till mässan för att handla i food trucksen som stod inne på området. 


På kvällen när vi skulle grilla kom två killar i en grå Mercedes ner till gästhamnen. De klev ut bilen och skulle spraya  något på andmamman och hennes ungar men när de såg att maken kollade på dem struntade de i det. Sen när han vände sig om försökte de igen.  Han blängde på dem och de åkte iväg. Jag sa till hamnvärden vad som hänt och de skulle försöka hålla lite koll framöver. Jävla ungar!


Kanalen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar