torsdag 11 juli 2019

Äntligen semester

Semesterskorna

Första dagen på semestern. Det har varit rätt mycket för oss båda den här våren så vi tog det lugnt och packade i ordning allt utan att stressa. När vi kända att vi var klara åkte vi iväg och stannade till hos Bengt i Örkeljunga där vi kollade lite på nya bilar och handlade lite nödvändigheter som toapapper och nytt batteri till husbilsnyckeln.


Hos BiÖ står man gratis om man är medlem i COS och eftersom klockan var rätt mycket bestämde vi oss för att stanna kvar.




Det var en härlig kväll så vi satt ute i kvällssolen, grillade och drack lite vin. Längre bort på parkeringen stod ett husvagnsekipage som förde ett himla liv. Hon pratade i telefon högt och ljudligt. Pratade är en underdrift, hon skrek i telefon och hennes man deltog också i samtalet fast han stod bredvid (lika högljudd han). Till slut brann det för maken som stegade dit och skällde ut dem. Kvinnan vägrade erkänna att de störde men maken hennes bad om ursäkt och de lugnade ner sig.


Ställplatsen är ganska tråkig bara en grusplan med möjlighet till tömning, sopor och färskvatten. Men den ligger bra till och ibland är det prio ett.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar