lördag 9 juni 2018

Oxnö

Åt frukost ute i solen och tog det lugnt. Våra husbilsgrannar på båda kanterna lyssnade på Melodikrysset. Sändningarna var inte synkade vilket gjorde att vi hörde allt i kanon ungefär som "Broder Jakob" som man börjar på vid olika tillfällen men ändå sjunger samtidigt då den ena radion låg cirka en minut efter i utsändningen



Nu var vi i valet och kvalet om vi skulle stanna kvar en dag eller åka någon annanstans. Eftersom det skulle vara uppträdande på kvällen beslutade vi oss för att fara vidare. Denna gång styrde vi mot Oxnö. Det var rätt fullt när vi kom så vi bara ställde oss där vi fick plats.


Det blev en härlig med lite blåsig eftermiddag på klipporna vid havet. Framemot kvällen var det lite mer plats på parkeringen så då ställde vi oss lite bättre. 

Spjutsunds ängar

Sen begav vi oss ut i naturen, vi kröp under vägbommen vid Spjutsundsängar och tog grusvägen mot udden. Det var lägerskola men vi höll oss på klipporna och passade på att ta ett kvällsdopp i solen. Nu är årets premiärdopp avklarat. Det är otroligt att det är så varmt i vattnet innan midsommar! 

Varmt och varmt - allt är relativt men såna vattentemperaturer brukar det inte vara förrän i juli

Efter det gick vi tillbaka till bilen och fixade middagen som vi åt nere vid stranden



Pris: 8 kr/timmen eller 40 kr/dygn betalas i en P-automat
Stor grusparkering där Skärgårdsstiftelsen har ordnat vatten och torrdass. Dassen är jättefina med belysning, toapapper och luktfria

Dass och vatten



GPS koordinater:
N 59°4’5.239
Ö 18°13’38.6

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar