fredag 8 juni 2018

Skanssundet

Smet lite tidigare från jobbet idag. Hemma hade maken förberett det mesta så jag slängde snabbt ihop lite kläder. Det blev självklart alldeles för mycket kläder, men vad gör det.

Vid halvfyratiden rullade vi hemifrån och började fundera på vart vi skulle åka. Valet föll på Skanssundet och Skansholmens camping ute på Mörkö. Vi åkte Slingerbulten en väg som är precis som namnet låter dvs väldigt kringelkrokig ut mot Skanssundet och tog färjan över. Campingen ligger precis vid färjeläget.


Färjan


Vi fick en solig plats inne på hamnplan där vi stod tillsammans med två andra husbilar. Det blev en god middag i kvällssolen och sen tog vi en promenad för att inspektera omgivningarna. Jag hoppades på att hitta någon liten badvik men det gjorde vi inte.

Det finns en ställplats på andra sidan campingen också, den ligger precis vid färjeläget och där stod det ytterligare några bilar.


Skansholmens campingBredvid vår plats finns ett litet brännvinsbränneri som inte var öppet, men som hade väldigt många lås. 

Det är en lugn och trevlig camping. Restaurangen provade vi inte men den såg fin ut och hade bra meny. Uteservering med kvällssol finns både nere vid vattnet och uppe på campingen. Dessutom fanns en liten minilivs/kiosk med det nödvändigaste som t.ex glass, minigolf och toamedel. 


Över allt detta vilar en härlig doft av tjära


Lekplats och brännvinsbränneri

Gott om toaletter, duschar som kostar 5 kr och diskmöjlighet.  
Priset är 220 kr/natt och 50 kr extra för el.

Skansholmen Fritid AB
Skansholmen
153 93 Mörkö


GPS koordinater:
N 59°2’55.99
Ö 17°41’21.008


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar