måndag 25 juni 2018

Söderköping



På hemresan stannade vi till i Söderköping för lunch och lite glass. Det var många husbilar på besök och svårt att hitta parkering.

Först åkte vi till ställplatsen, en stor grusplan som det var lätt att hitta eftersom det var bra skyltat. Det kostade 185 kr/dygn och det var det man kunde betala. Vi som bara ville stå ett par timmar tyckte att det blev lite dyrt

På de flesta andra parkeringarna fick man inte stå med husbil och de få platser som fanns var upptagna. Vi hittade en stor parkering där man kunde betala med en app men då strulade registreringen när vi laddade ner appen, så till slut gjorde vi en fuling och ställde oss på en kundparkering vid en affär.



Söderköping


Mitt tips till Söderköping är att skaffa en parkering där husbilar får stå lite kortare tid, då slipper de kaoset med bilar som far fram och tillbaka i jakt på en parkering. 

Det blir trevligare för alla både husbilsburna och icke husbilsburna. Dessutom tror jag att man spenderar mer pengar om man är glad och positiv för att det gick lätt att parkera

1 kommentar:

  1. Jobbigt när man ska betala med en app och det inte fungerar. Det har hänt oss flera gånger, särskilt utomlands. Söderköping verkar fint! Vi ska själva rulla husbil mycket snart :) Imorgon, lördag rullar vi söderut för en två månader lång husbilsresa! :)

    SvaraRadera