fredag 19 april 2019

Årsta Slott, Haninge GK - Långfredag


Vaknade till en helt underbar morgon, solen sken och fåglarna kvittrade. När jag klev ut mötte jag några morgonpigga fiskare.


Oxnö


Fixade lite i bilen sen gick jag en morgonpromenad. hade tänkt gå längs vattnet runt udden. Det gick bra ungefär halva vägen sen kom jag liksom inte vidare utan fick svänga in i skogen och där var det bara h ö g a berg. 

Fick gå länge innan jag hittade någonstans där det inte var så brant utan tillräckligt klättervänligt så att en gammal kärring som jag kunde kravla mig upp. Väl uppe var jag lite vilse men till slut hittade jag kraftledningen och följde den till jag kom ut på vägen.

Efter denna strapats åt vi frukost vid bilarna. Sen satte vi oss vid klipporna och njöt av solen och värmen. Killarna höll till i vattenkanten trots att det bara är 6°. 

Frampå dagen skiljdes vi åt och vi åkte till Årsta slott, Haninge GK. Banan och restaurangen var stängda men range och toalett var öppet.

Utsikt från Haninge GK:s ställplats




Middag




Vi slog lite på rangen och på övningsgreenen. Eftersom det var fint väder var det mycket folk ända till 20-tiden.



På kvällen grillade vi och tog en kvällspromenad. Det är lite kallare än i gårkväll och vi var lite tröttare också så det blev en tidig kväll.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar