torsdag 18 april 2019

Skärtorsdag Oxnö klippor




Oxnö klippor


Jobbade halvdag sen packade vi in allt och åkte till Oxnö. Tänkte att det kan vara bra att ta ett ställe i närheten eftersom det säkert är bilköer till förbannelse ut ur stan en sån här fin våreftermiddag och långhelg.


När vi rullade in på grusparkering stod det redan en husbil där så det var fler som tyckte att det var en bra idé att inleda påsken i skärgården. Vi parkerade och betalade sen tog vi en runda upp till Spjutsunds ängar. När vi kom tillbaka hade våra grannar kommit med sina två killar.



Spjutsunds ängar



Härlig utsikt när man dricker champagne


Vi tog en runda runt udden, killarna klättrade på klipporna, kastade sten och sprang runt. Vi promenerade och satte oss i kvällssolen med en flaska champagne.







På kvällen grillade vi och jag fick inviga mina myggspiraler som jag köpte för 3 år sedan (!) och inte behövt använda förrän nu

När det blev för kallt trots vinterjackor och fleecefiltar satte vi oss i vår bil och lyssnade på gamla godingar och snackade

Kvällsmys



Pris: 50 kr/dygn betalas i en P-automat

Stor grusparkering där Skärgårdsstiftelsen har ordnat vatten och torrdass. Kollade inte dassen denna gång men de brukar vara fina. När det är säsong har både belysning och toapapper.



GPS koordinater:

N 59°4’5.239
Ö 18°13’38.6



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar