lördag 7 juli 2018

Tyskland Neustadt in Holstein



När vi kom fram var det dags att hitta något ställe för natten och gärna ett ställe med möjlighet att se fotbollen.  Vi hade nosat reda på en ställplats men koordinaterna ledde oss helt fel så efter lite trixande och letande hittade vi till slut en camping ” Camping am Strande”. De sa att vi kunde se matchen på storbildsduk och vi letade ett bra tag innan vi hittade den. Det visade sig att det var det gamla soprummet som förvandlats till fotbollsvisning.

Vi hamnade bredvid två norska sällskap som kom samtidigt som oss och det blev lite snack under kvällen. Bilen bredvid oss byttes 3 gånger under kvällen (vet inte om det beror på oss?)

Plötsligt svängde brandbilen in på campingen. Både vi och norrmännen reagerade, men det  visade sig att det var glassbilen. En stor röd bil med blåljus och siren tyvärr har jag ingen bild. 

Däremot  var det mycket blåljus och sirener på  vägen utanför campingen den kvällen och när gick en  kvällspromenad förstod vi varför. Campingen låg väldigt nära sjukhuset. 

Vi gick längs med stranden bort och sen tillbaka utmed vägen. Det låg 3 campingar väldigt tätt intill varandra. 



Stranden

Visst kan man kan nästan tro att bilden är tagen i Sverige


2018 var priset 22 EUR och dusch kostar 0,50 EUR


Camping Am Strande
Sandberger Weg 94
237 30 Neustadt in Holstein

Koordinater:
N 54° 05' 35"
E 010° 49' 32"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar