onsdag 17 juli 2019

Great Northern

Gick upp tidigt och åkte till Great Northern, golfbanan som vi besökte igår.

Vi fick gå själva (skönt tyckte jag), banan var kanonfin och vädret var helt ok. Efter halva banan kom serveringsbilen och tog beställningar om man ville ha något. Vi tog en kycklingsandwich som var jättegod. Maken tog en öl men de hade inte vin så för mig fick det bli vatten -kanske lika bra det...




Great Northern


Efter golfen duschade vi och åt lunch. Dusch- och omklädningsrummen var superfräscha och jag träffade på två trevliga svenskor som var där på en golfweekend.

Sen bar det tillbaka till Kerteminde där det var ganska fullt. Vi ställde oss lite bakom själva husbilsparkeringen och frampå kvällen var även de platserna proppfulla.

Vi tog cyklarna upp på byn och köpte lite fisk i rökeriet. Hittade även Danmarks äldsta utskänkningsställe. Det var inte stort men det var fullt med folk som satt där inne och rökte. Vi beställde varsitt glas och satte oss ute i solen och drack det.



Kerteminde

På vägen tillbaka till husbilen kände vi att det luktade gott och upptäckte att det var en restaurang på andra sidan bron. Vi hade passerat den på andra sidan och då såg den inte mycket ut för världen men från det här hållet var den jättefin. Om vi kommer tillbaka någon gång ska vi boka bord där, men ikväll blir det fisken vi köpte på rökeriet.


Senare på kvällen strosade vi längs kajen och kollade båtarna. Vid grillplatserna hade de planterat örter som man kan plocka till sin mat och alldeles efter gästhamnen ligger stranden.

Stranden









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar