tisdag 11 juli 2017

Vittefleur


Eftersom tiden började rinna ut och vi inte ville stå på ställplatsen ett dygn till packade vi ihop oss och åkte vidare. Målet var egentligen Fécamp men vi insåg att vi inte skulle hinna dit.

Min syster ringde och berättade att de hade hittat jättefin ställplats vid vattnet i närheten av Veulettes-sur-Mer men när vi kom dit var det fullt (det stod 2 vanliga bilar på husbilsställplatserna trots att det fanns bilparkering strax bredvid). Enligt appen skulle det finnas ytterligare en ställplats i staden men hur vi än letade hittade vi den inte. Vi åkte vi mot en camping utanför staden men är vi kom dit hade de stängt och fällt ner bommen. 

Vi fortsatte i jakt på något ställe att sova. Vägen blev smalare och smalare och till slut var den inte mer än en cykelväg. Som tur var fick vi inget möte och så småningom kom vi ut på en större väg och hittade en annan camping. 

Den var också stängd men när vi vände runt kom ägaren ut lite smålullig, tandlös och med en öl i handen. Han släppte in oss och vi kunde äntligen sätta oss med ett glas vin och lite god mat.
Grillade lammkorv och duschade61 Grande Rue
76450 Paluel, Vittefleur

49.8256094 N / 0.6346944 E

En lugn och tyst familjecamping med fri WiFi. Det enda som hördes var galande tuppar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar